si
Raziščite Kras in Brkine z najetim kolesom

Raziščite Kras in Brkine z najetim kolesom

Piše: ORA Krasa in Brkinov
Odtenke naše narave lahko najlepše doživite med kolesarjenjem po tej edinstveni pokrajini. Naj bo to po magistrali ali makadamskih poteh. Sami, v dvoje ali v skupini. Kolesarjenje po Krasu in Brkinih je skozi vse leto izjemno doživetje.

Destinacija Kras in Brkini obiskovalcem omogoča, da si kolo tudi izposodijo ter tako brezskrbno raziščejo skrite kotičke tega sveta.

Kras Brkini bikes

Lahko se odločite za uporabo atomatiziranega načina izposoje koles, ki uporabniku omogoča, da si navadno ali elektično kolo izposodi na eni od 9 lokacij in ga vrne na katerikoli od teh. Uporabnikom je na voljo 12 navadnih in 33 električnih koles, ki so primerna za vožnjo po asfaltiranih poteh.

Zemljevid postaj, cenik in ostale informacije najdete TUKAJ

Izposoja električnih treking koles - TIC Dutovlje

Med storitvami TIC-a Dutovlje je tudi izposoja E-koles, ki omogoča obiskovalcem popestritev obiska Krasa ali le olajšanje prihoda z ene točke na drugo. V TIC-u sta na voljo moško in žensko treking kolo SCOTT, ki omogočata vožnjo tudi po makadamskih cestah. Izposoja kolesa je možna v času uradnih ur oz. po predhodnem dogovoru.

Cenik in ostale informacije najdete TUKAJ

Kolesarjenje po našem svetu je prav posebno doživetje. Izberite svojo kolesarsko pot ali pa se na pot podajte s kolesarskim vodnikom. Razgibana pokrajina s številnimi znamenitostmi in slikovitimi razgledi je odlična izbira za vsakega kolesarskega navdušenca.

Ideje za kolesarski izlet najdete TUKAJ

Ne spreglejte tudi

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se