si
Mmm Beatrice - umarmeladena kraška sladica hruške, teran

Mmm Beatrice - umarmeladena kraška sladica hruške, teran

Srebrno priznanje Turistične zveze Slovenije za kulinarični in gurmanski spominek Mediteranske in Kraške Slovenije ter izbor med najboljše kulinarične in gastronomske spominke za IGCAT.
 

Mmm Beatrice je družinska znamka malih kulinaričnih coprnij s Krasa. Vojka in Jurij v Tomaju čarava 29 ekstra domačih marmelad, 2 čatnija in paradižnikovo šalšo iz najboljših, (zlasti lokalnih) sestavin, brez škodljivih dodatkov ali želirnih sredstev, z malo ali nič sladkorja. Kuhava jih tudi do 26 ur, ročno. Po sadnem deležu do 6-krat presegajo kriterije evropskega pravilnika. Ne prijajo le na kruhu in palačinkah, temveč tudi k mesu, siru, zelenjavnim in ostalim jedem.

Mmm Beatrice si je utrla pot na prestižna prodajna mesta v tujini, večkrat je bila protokolarno darilo Vlade republike Slovenije, pospremi tudi jedi v prestižnih restavracijah.

Mmmarmelada Mmm Beatrice hruške, teran je umarmeladena tradicionalna kraška sladica, navdahnjena s plemenitimi kraškimi gospodinjami, ki so včasih iznajdljivo porabile vse, kar jim je narava dala. Skuhava jo iz hrušk iz sosedovega sadovnjaka, ki so bile zasajene okrog leta 1920, in jim dodava žlahten tomajski teran. Odlično pristoji k sladkim jedem, vrhunsko zaokroži tudi okus mesnih, sirnih in ostalih slanih jedi, največ sladokuscev pa to poslastico poje kar z žličko – iz kozarčka.

Cena kozarčka mmmarmelade Beatrice št. 31 hruške, teran je 5,90 €.
Možnost dostave v Sloveniji in tujini.
Možnost osebnega prevzema po vnaprejšnjem dogovoru. 

Turistični kulinarični spominek lahko naročite na mmmbeatrice@mmmbeatrice.si

Najine male kulinarične coprnije niso za vsakega. Namenjava jih le tistim, ki cenite izvirno, drugačno in butično, ki uživate v gurmanskih presežkih in vam je mar vsaka »malenkost« - tudi to, kako kozarček izgleda. Ne proizvajava jih množično, temveč jih coprava »za dušo«, v majhnih količinah, skrbno, počasi in z ljubeznijo.

Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se