si
Guesthouse Idila pod Nanosom

Guesthouse Idila pod Nanosom

Sredi neokrnjene narave, na koncu vasi Laže, se nahaja GUESTHOUSE Idila pod Nanosom, le 3 km oddaljena od Nanosa in Senožeč. Apartmajska hiša stoji v dolini, iz katere je odprt pogled na Vremščico z ene in nepozaben razgled na Nanos z druge strani.

Ponujamo vam štiri lepo opremljene apartmaje, ter manjšo sobo s pogradi (skupno 19 ležišč), idilično glamping hiško in veliko pozitivne energije. Gostom je na voljo savna za doplačilo in po predhodnem dogovoru.

V senci starih orehov na travniku pred apartmaji nudimo izvrsten prostor za sprostitev (mize, ležalniki). Na žaru si lahko pripravite okusen obrok in se v miru sproščate na svežem zraku.

V bližini je veliko naravnih in kulturnih znamenitosti: Škocjanske jame, Postojnska jama, Lipica, Mitski park Rodik, in veliko možnosti za aktivni turizem:

  • tek in pohodništvo: veliko pohodniških poti, trail stezic in planinskih poti (Nanos, Vremščica, Slivnica, Slavnik...),
  • kolesarjenje: kolesarske poti v senci bukovih ali borovih gozdov, primerne tako za otroke in amaterje kot za prave kolesarske zagrizence.

Kras in Vipavska dolina sta znana po dobri hrani in še boljši kapljici, povabljeni torej tudi k obisku izvrstnih domačih gostiln in vinskih cest v naši bližini!

  • Kolesarjem prijazno
  • Družina z otroki
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se