si
Tmbin's Barn

Tmbin's Barn

Tmbin's barn je manjša hišica namenjena vsem željnim sprostitve in miru. Nastanitev se nahaja v Povirju, 11 km od kobilarne Lipica. Tmbinov hlevček je tipična stara kraška hiša. Na tem mestu je bil nekoč hlev – zato hlevček.
Nastanitev je opremljena z lesenimi materiali in kamnom iz lastnega pridobivanja in obdelave. V spodnjem nadstropju se nahaja kopalnica, kuhinja, jedilnica. Zgoraj je spalni prostor. Obiska pri nas se najbolj razveselijo otroci, saj imajo priložnost jezditi lipicance in raziskovati najlepše kotičke neokrnjene narave z vožnjo s kočijo. Hišica je tik ob gozdu od koder vodi neskončno pohodniških in kolesarskih poti. Ob hišici je manjši joga studio, kjer nudimo individualne ali skupinske ure joge.
20 metrov stran je znana gostilna Pri Hribu s tradicijo. Naši gosti pogosto rezervirajo kosilo ali večerjo v gostilni. V vasi imamo čudovita polja sivke in smilja družine Renčelj, kateri ponujajo delavnice izdelave mila in prikaz proizvodnje kozmetičnih izdelkov.

Dobrodošli pri T'mbinovih! 

Odpiralni čas

Vse dni v letu po predhodni rezervaciji.

  • Hišni ljubljenčki dobrodošli
  • Kolesarjem prijazno
  • Družina z otroki
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se