si
Kolesarska dirka po Sloveniji, 4. etapa

Kolesarska dirka po Sloveniji, 4. etapa

Kolesarska dirka po Sloveniji (Tour of Slovenia) je največji kolesarski dogodek in ena največjih športnih prireditev v Sloveniji, ki jo iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev.

Letošnja, že 26. kolesarska dirka po Sloveniji, ki bo potekala med 19. in 23. junijem 2019, bo prišla tudi na Kras, v občino Komen. 4. etapa Kolesarske dirke po Sloveniji bo potekala v soboto 22. junija 2019 s štartom v Novi Gorici in ciljem v Ajdovščini. Vmesne destinacije dirke so Kanal ob Soči, Brda, Renče – Vogrsko, Štanjel (občina Komen) in Vipavska dolina.

Kolesarji bodo prišli v Komen iz smeri Škrbina predvidoma okrog 12.45, nadaljujejo v smeri Branika ter nato proti Štanjelu (prihod v Štanjel predvidoma okrog 13.00) in nadaljujejo proti Ajdovščini.

Da bi naš Kras predstavili v najboljši luči ter kolesarjem postregli z odličnim vzdušjem ob progi, lepo vabljeni v Štanjel, Komen ali kamorkoli ob progo, da bomo skupaj navijali in spremljali tekmo!


Kontakt:
Kolesarski klub Adria Mobil
Tel.: +386 (07) 338 02 75
office@tourofslovenia.si
www.tourofslovenia.si

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se