si
Hiša Šucarija

Hiša Šucarija

V simpatični vasici v osrčju Krasa se nahaja naša hiša, ki s svojo tradicionalnostjo vabi goste k sproščenemu in aktivnemu oddihu.

Vabimo goste, da se namestijo v eni izmed naših sob, katere so preprosto opremljene. Sobi v zgornjem nadstropju imata vsaka svoj balkon. Gostje sob si med seboj delijo uporabo kuhinje, dnevnega prostora in kopalnice (tri stranišča, dve tuš kabini). Skupina, ki si želi več zasebnosti, si lahko najame celo hišo. Gostom je na voljo uporaba dvorišča z zelenico pod trto in zunanja letna kuhinja. Hiša vam nudi vse, kar potrebujete po doživetem dnevu ob raziskovanju okolice. V neposredni bližini hiše poteka Pliskina pot. Po kraških poteh se lahko odpravite tudi s kolesom. V svoje raziskovanje priporočamo, da vključite obisk domačih lokalnih čebelarjev, vinarjev, turističnih kmetij. Za gastronomsko doživetje pa bodo poskrbela bližnja gostišča.

Odpiralni čas

Prijava: 14.00 - 18.00

Odjava: 8.00 - 11.00

Ostalo po dogovoru.

  • Hišni ljubljenčki dobrodošli
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se