si

Zelena shema slovenskega turizma – anketiranje prebivalcev

Julij 2021

V začetku leta 2017 smo občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen vstopile v Zeleno shemo slovenskega turizma (ZSST) ter ločeno pridobile znake Slovenia Green Destination. S tem smo se zavezale, da bomo spodbujale trajnostno delovanje, združevale trajnostna prizadevanja ter promovirale lokalni značaj in zelene zgodbe. Tako smo se kraško-brkinske občine na slovenskem in evropskem in globalnem trgu pozicionirale do okolja kot družbeno odgovorne destinacije.

Zavezale smo se tudi, da se bomo v roku treh let tesneje povezale in ustanovile skupno organizacijo na področju turizma ter se bomo skupno prijavile v postopek za pridobitev znaka ZSST oz. vstopile v ZSST kot skupna destinacija. Ker ja za pridobitev skupnega ZSST znaka potrebno izvesti tudi anketne vprašalnike med prebivalci, vas prosimo, da si vzamete par minut časa in izpolnite kratki spletni vprašalnik, ki se nahaja na tej povezavi:  https://www.1ka.si/a/350225 oz. preko QR kode.


Hvala, ker nam pomagate izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja destinacije Kras in Brkini.

Ekipa Visit Kras
Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov d.o.o.

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se