si

VABILO NA USPOSABLJANJE ZA ŠKRATJI KRAS

Junij 2021

V soboto odpiramo ŠKRATJI KRAS v Štanjelu, že šesto doživetje na Pravljično-doživljajski transverzali po Sloveniji! Škratji Kras je nova ponudba družinskega turizma na Krasu. Nastaja v sodelovanju z Občino Komen in ORA Krasa in Brkinov ter številnimi lokalnimi partnerji, naložbo pa sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Od 19. junija naprej bo odprta vsak dan, vse dni v letu. Izhodišče poti je v Baru Zoro, kjer otroci dobijo Krasno beležko in barvice (5 eur), na cilju v TIC-u Štanjel pa prejmejo še krasno nagrado za uspešno misijo!

Za vodene oglede poti, ki so namenjeni družinam 1x mesečno oziroma glede na povpraševanje ter vrtcem in šolam po naročilu, usposobimo interpretativne vodnike, ki obiskovalcem skozi pripovedovanje pričarajo doživetje. Če otroci pred obiskom poti preberejo slikanico Škratje s Krasa, bo njihovo doživetje popolno!

Vabimo vas na Usposabljanje za interpretativno vodenje po pravljično-doživljajski poti ŠKRATJI KRASki bo v četrtek, 17. junija ob 16. uri na gradu Štanjel – teoretski in praktični del (do 19h).

Preizkus usposabljanja bo potekal na otvoritvenem vodenju, ki bo v soboto, 19.6. (11h – 16h).

Gradivo (slikanica Škratje s Krasa, Krasna beležka, barvice in nagrada) boste prejeli na usposabljanju, v priponki več o projektu in otvoritvenem programu, priporočamo pa tudi ogled naših spletnih strani: www.skrateljc.org in www.facebook.com/skrateljc.

Veselimo se srečanja in sodelovanja pri novi ponudbi družinskega turizma v Štanjelu!

Zavod Škrateljc

E: info@skrateljc.org, M: 051 398 843

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se