si

Brezplačni trajnostni spletni delavnici

6. Oktober 2022

PONUDNIKI KRASA IN BRKINOV

S skupnim vstopom v Zeleno shemo se je destinacija Kras in Brkini zavezala, da bo spodbujala trajnostno delovanje, združevala trajnostna prizadevanja ter promovirala lokalni značaj in zelene zgodbe. Pomemben element promocije lokalnega značaja in zelenih zgodb, je tudi spodbujanje ponudnikov za trajnostno delovanje, zato vas vabimo na brezplačni spletni delavnici:
 

  • »SLOVENIA GREEN, TRAJNOSTNI TURIZEM IN PREDSTAVITEV CERTIFIKATOV«, ki bo 20. oktobra 2022, od 10.00 do 12.00 ure na spletu preko aplikacije ZOOM.
    Dodatne informacije in prijave - TUKAJ.

ter

  • RESNICA O EMBALAŽI IN TRAJNOSTI - »Pravilni pristopi, uporaba in trajnostni vidiki embalaže«, ki bo potekala 25. oktobra 2022, od 9.00 do 12.00 ure preko aplikacije ZOOM.
    Embalaža je del našega vsakdana in prav vsi podjetniki so v določeni meri vpleteni v življenjski cikel embalaže. Tekom delavnice bo na preprost način predstavljena kompleksnost embalaže, pomen le-te, materiali, artikli in segmenti embalaže, dojemanje embalaže iz vidika deležnikov v dostavnih verigah, kot tudi življenjski cikli embalaže.
    Dodatne informacije in prijave - TUKAJ.

Udeležba je brezplačna.

Zeleno in okolju prijazno destinacijo lahko negujemo samo s skupnimi močmi.

SPOT svetovanje Obalno - kraške regije
OBMOČNA RAZVOJNA AGENCIJA KRASA IN BRKINOV d. o. o.

Partizanska cesta 4, SI-6210 Sežana, Slovenija
+386 (0) 5 734 43 62, +386 (0) 51 424 532
info@ora.si
www.ora.si

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se