si

11. Spremljanje zadovoljstva

Avgust 2021

Zelena shema slovenskega turizma anketiranje 2023

V letu 2021 smo kraško-brkinske občine (Divača, Hrpelje-Kozina, Komen in Sežana) skupaj vstopile v Zeleno shemo slovenskega turizma (ZSST) ter pridobile ZLATI ZNAK Slovenia Green Destination.

S tem smo se zavezale, da bomo spodbujale trajnostno delovanje, združevale trajnostna prizadevanja ter promovirale lokalni značaj in zelene zgodbe. Tako smo se kraško-brkinske občine na slovenskem in evropskem in globalnem trgu pozicionirale do okolja kot družbeno odgovorna destinacija.

Za vzdrževanja ZLATEGA ZNAKA je potrebno izvesti tudi anketne vprašalnike:

Rezultati in interpretacija anketiranja 2023/2024

Rezultati anketiranja ponudnikov na Krasu in Brkinih 2023

Namen vprašalnika, ki smo ga izvedli v začetku leta 2023, je bil preveriti zadovoljstvo ponudnikov z destinacijskimi akcijami in prireditvami,  izvedeti, na katerih področjih še potrebujejo pomoč ORE Krasa in Brkinov, ter jih povprašati o izboljšavah oz. predlogih  in jih hkrati ozavestiti, kako zelo pomembno je njihovo sodelovanje v akcijah. Njihovi odgovori nam bodo v pomoč pri pripravi aktivnosti za naslednji dve leti. 

Rezultati in interpretacija anketiranja 2021

ANKETE:

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se