si
Počitniška hiša

Počitniška hiša "Ana pravca"

Ana pravca ali ena pravljica je popolnoma prenovljena kraška hiša v kateri se prepletata tradicija in sodobno oblikovanje. Lastnika sta “starim” elementom iz lesa in kamna dodala elemente sodobne arhitekture in tako stkala preteklost in sedanjost v novo “pravco”. Ta se nahaja na Krasu kar ponazarja tudi njen logotip-deklica v objemu kraške burje, ki mrši njene dolge lase.

Hiša se oddaja kot celota. Primerna je za zaključene družbe, ki štejejo do 15 oseb, pri čemer jih lahko 10 prenoči na stalnih, 5 pa na pomožnih ležiščih.

V hiši se nahajajo 4 neodvisne suite, ki poleg spalnice obsegajo tudi kopalnico in tako gostom nudijo primerno zasebnost in udobje.

Družinsko suito sestavljata dve spalnici in kopalnica s tuš kabino. V prvi spalnici se nahaja zakonska postelja, v drugi pa dve enojni postelji. Suita vsebuje še predprostor z raztegljivim kavčem na katerem lahko prenoči 1 oseba.

Suito s teraso sestavlja spalnica z zakonsko posteljo ter predprostor v katerem je večji raztegljiv kavč. V suiti je tudi kopalnica s tuš kabino.

V prostorni suiti se nahaja zakonska postelja in večji raztegljiv kavč ter kopalnica s kadjo. Tudi ta suita nudi izhod na privat teraso.

Suita za sprostitev vključuje zakonsko posteljo ter kopalnico s kadjo.

  • Dostopni turizem
  • Kolesarjem prijazno
  • Družina z otroki
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se