si
Gorskokolesarski maraton MTB Slavnik

Gorskokolesarski maraton MTB Slavnik

Rekreativna kolesarska preizkušnja po razgibanem terenu Slavnika, Čičarije in Podgrajskega ter Matarskega podolja.

Območje Slavnika je priljubljeno in prepoznavno med gorskimi kolesarji. Edinstven svet, ki se vse do Čičarije in Podgrajskega ter Matarskega podolja razprostira nad kraškim robom, ponuja neskončne možnosti za vožnjo s kolesom po gozdnih poteh neokrnjene narave.
Gorskokolesarski maraton MTB Slavnik ponuja tri trase za vse rekreativne okuse in stopnje pripravljenosti.
21-kilometrska trasa je odlična MTB dogodivščina za najmlajše, starejše in manj zahtevne rekreativne kolesarje. Srednja, 53-kilometrska, predstavlja izziv za rekreativne kolesarje, ki so jim všeč razgibane trase in si želijo vožnje po neokrnjeni naravi, dolga pa je s 84 kilometri pravi izziv za najbolje pripravljene kolesarje, željne zahtevne MTB tekme.

Pestro dogajanje se odvija tudi na osrednjem prizorišču, z mini MTB poligonom za najmlajše, festivalom lokalnih pivovarjev, tekmovanje v kuhanju lokalnih jedi v kotlih in glasbeni program s podelitvijo nagrad najboljšim, nastopom plesnih skupin in drugim odrskim dogajanjem.


 

Informacije

Kontakt

Kolesarsko društvo Raketa
Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
041340543
Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se