si
Hiša Orel

Hiša Orel

Preko 200 let stara, a povsem obnovljena hiša ob robu starega vaškega jedra v Križu.

V hiši kateri se prepletata romantika dvestoletne tradicije in udobje sodobnega sveta. Večina prostorov je opremljena z originalnim starinskim pohištvom in umetninami, saj sta lastnika strastna poznavalca in zbiralca.

Na voljo sta dva apartmaja:

  • prvi za do 5 oseb,
  • drugi za do 4

Občasno oddamo tudi glavno hišo (za do 6 oseb). Apartmaja sta klimatizirana, brezplačna kabelska TV, wi-fi, parkirišče. Apartmaja imata izhod na veliko teraso z masažnim bazenom, od koder se razprostirajo nepozabni razgledi na bližnjo in malo manj bližnjo okolico. 

Veliko kraško dvorišče (borjač) z vrtom, tradicionalnim vodnjakom, savno itd. pa omogoča tako zasebnost kot neposredni stik z naravo.

Naša upravnica (in soseda) Katjuša vas bo z veseljem popeljala na strokovno vodeno degustacijo vin in drugih kraških dobrot v njihovi vinski kleti Tavčar – pri Starčih. Z veseljem bo z vami delila tudi informacije o pohodniških in  kolesarskih poteh ter naravnih in kulturnih znamenitostih v okolici.

Odpiralni čas

Čas prihoda in odhoda po dogovoru.

  • Kolesarjem prijazno
  • Wellness
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se