si
Vina Kobal

Vina Kobal

Blagovna znamka Vina Kobal predstavlja vina iz izbranih vinogradov Krasa, natančneje iz najstarejšega naselja na tem območju, Štanjela, prostora, ki so ga s trdim delom oblikovali že naši predniki. Območje, kjer je večstoletna dediščina vinogradništva in vinarstva zapisana v vsakem koščku zemlje. Ta so značajna – maceracija, ki poteka od 24 do 240 ur, poudarja sortnost, svežino in prepoznaven kraški pridih. Paleta naših vin vam ponuja veliko izbiro mladih sadnih vonjav. Vam ogrejejo srce drobni rdeči sadeži, malina, borovnica in robida, ki dajejo vinu svojstven vonj? Ali boste raje izbrali polne arome pomaranče in drugih citrusov, hruške, akacije, vanilije in lešnikov?

V kleti Vina Kobal smo zavezani, da dolgoletno tradicijo in izročilo s ponosom in vztrajnostjo širimo dalje. Z globokim spoštovanjem do narave pridelujemo vina vrhunske kakovosti.

Kreacija vina je vedno odraz različnih zrelosti grozdja. Tako zajamemo ves sortni potencial posamezne sorte. Z različnimi načini in pristopi zorenja, od klasičnega v nerjavečih inox posodah do zorenja v lesnih sodčkih, navadno iz hrastovega lesa, in vselej stoodstotno na finih drožeh po znanem postopku bâtonnage, vina še obogatimo.

Vabimo vas, da spoznate naš Teran, Sivi pinot, Malvazijo, Selekcijo in pet penin – Tero, Galo, Lucijo, Malvazijo in Rose.

Odpiralni čas

Po dogovoru.

Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se