si

Povabilo na srečanje s trajnostnim posvetom

4. November 2022

PONUDNIKI KRASA IN BRKINOV

vabimo vas na letno srečanje turističnih ponudnikov destinacije Kras in Brkini in na posvet na temo trajnostnega razvoja turizma na destinaciji, v ponedeljek, 14. novembra 2022, ob 9. uri v Viteško dvorano v Štanjelu.

Namen srečanja je predstavitev dosedanjega dela in načrtov za naprej, izmenjava vtisov in mnenj ter mreženje. V drugem delu srečanja bo potekala delavnica Slovenia Green. Slednja bo osredotočena na predstavitev trajnostnih znakov, deljenje izkušenj s pridobivanjem okoljskega znaka, ravnanjem z vodo, odpadki, energijo, z namenom spodbujanja k odgovornemu ravnanju.

Po posvetu bo potekal tudi podpis zelene politike, etičnega kodeksa in ORA Krasa in Brkinov bo podpisala VODNO zavezo ter zavezo MANJ plastike, VEČ trajnosti.

Novim ponudnikom s trajnostnim znakom GREEN KEY bomo podelili tudi priznanje: Hiša Krasna, Tmbin's Barn, Grad Štanjel in Hiša posebne sorte.

Več informacij o samem programu v priloženem vabilu - TUKAJ.

Zaradi lažje organizacije, prosimo za vašo potrditev udeležbe do petka, 11. 11. 2022 na marjeta@visitkras.info.

Hvala lepa in veselimo se srečanja z vami!

Ekipa Visit Kras

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se