si

Dan ekološkega dolga

Avgust 2018

Spoštovani, danes, 1.8.2018  je dan ekološkega dolga, ki je hkrati priložnost za razmislek in (še) bolj odgovorno ravnanje družbe in posameznika v odnosu do okolja.

Vabimo vas, da si več o tematiki preberete v prilogi.

Kot ste seznanjeni si občine Divača, Hrpelje-Kozina, Komen in Sežana prizadevamo za trajnostni razvoj na vseh področjih delovanja, vključno s turizmom. O tem, kako to izvajamo v praksi, govori prispevek/priponka BIVAM TRAJNOSTNO - BIVAM TRAJNOSTNO - OMK_jul2018.docx

Vsem lastnikom nastanitev, gostincem in ponudnikom drugih turističnih storitev pošiljamo vzorec IZJAVE o okolju prijaznem ravnanju, ki ga izpolnite z vašimi podatki in poskrbite za namestitev, vidno obiskovalcem. Izjavo lahko namestite tudi na vaše spletne strani.

Dodajamo tudi vzorce ZELENIH ISKRIC ( v SLO, ANG in ITL jeziku), ki jih  lahko natisnete, če imate možnost plastificirate in namestite na vidna mesta, kjer jih obiskujejo/uporabljajo gostje.

Iskrice seveda lahko poljubno prilagodite ali dodate nove :)

Hvala. za vaš prispevek k ohranjanju planeta!​

ZELENI KOORDINATORJI

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se