si
Obisk Škocjanskih jam v zimskih mesecih po promocijski ceni
1. 12. 2022

Obisk Škocjanskih jam v zimskih mesecih po promocijski ceni

Park Škocjanske jame so konec meseca novembra praznovale 36 let od vpisa na Seznam svetovne kulturne naravne dediščine pri združenih narodih.

Škocjanske jame se predstavljajo z velikimi dvoranami, globokimi udornicami in veličastnim kanjonom, ki se uvršča med enega največjih na svetu. Javni zavod Park Škocjanske jame od leta 1996 skrbi za ohranjanje naravne in kulturne dediščine, urejanje obiska zavarovanega območja ter ozaveščanje javnosti o sonaravnem razvoju na tem območju. 

V obdobju od 1. 12. 2022 do 28. 2. 2023 si lahko Škocjanske jame ogledate po promocijski ceni, katere namen je približati obiskovalcem vse najpomembnejše zgodbe v zvezi s Škocjanskimi jamami in s tem razloge za vpis na prestižen Unescov seznam.

Cenik veja za redne cene vstopnic, Vsi otroci v spremstvu odraslih oseb mlajši od 6 let pa imajo brezplačen ogled. V ceno je poleg ogleda jame vključen še brezplačen ogled muzejske zbirke o zgodovini raziskovanja Škocjanskih jame ter predstavitveni film o parku in jamah, Ravno tako nudimo brezplačno urejeno parkirišče na lokaciji. Sledimo cilju, da je svetovno kulturno in naravno dediščino potrebno predstavljati širši javnosti in njen pomen prenašati na bodoče rodove. 
 

Cene za mesce november, december, januar, februar in marec:

  • Odrasli: 12,00 €
  • Upokojenci in študentje: 9,00 €
  • Otroci in dijaki: 5,50 €

Ne spreglejte tudi

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se