si
Čas za praznovanje s skupno okrasitvijo – tokrat z motivom lestve
21. 11. 2023

Čas za praznovanje s skupno okrasitvijo – tokrat z motivom lestve

Piše: ORA Krasa in Brkinov

December je mesec veselja in obdarovanja, pa tudi zaključevanja starega in načrtovanja novega.

Po letih velikih preizkušenj, ko so svetovni pandemiji sledile vojne, naravne nesreče, požar in velika povodenj, se v regiji še močneje  zavedamo pomena sodelovanja in povezovanja znanja in izkušenj  na področju oblikovanja še bolj  zanimive, prepoznavne in prepričljive turistične zgodbe.

Vsi, ki sodelujemo na področju turizma na območju Krasa in Brkinov, Brd, Nove Gorice in Vipavske doline, vas letos vabimo, da decembrski čas za praznovanje obeležimo z enotnim motivom LESTVE.

Lestev, po domače »lojtra«, je simbol vzpenjanja in rasti. K lepšemu in boljšemu na vseh področjih. Gradnikove Zlate lestve »segajo v oblake in nebeške višave, ali njih vznožje je oprto na trdo zemljo.« Torej korak za korakom višje in stran od težkih preizkušenj, k do vseh bolj prijaznemu življenju in obilju!

Naj bodo decembrske LESTVE lesene ali kovinske, postavljene pred vhode, na okna, ob drevesa, v notranje prostore, na mize ali police, vedno naj jih krasijo naravni materiali! Prilagamo foto namig, da spodbudi tudi vašo kreativnost.

Povezani v lepih dejanjih premikamo sebe in svet, ki nas obdaja, na svetlo stran ter ustvarjamo dobro energijo in vzdušje v celotnem prostoru, kar prepoznavajo kot posebno vrednost tudi obiskovalci.  Hvala za zaupanje in sodelovanje pri ustvarjanju enotne praznične podobe regije, podprte z lepim sporočilom.

Želimo vam vesele praznike in SREČNO 2024!


Skupna okrasitev poteka v koordinaciji ORA Krasa in Brkinov,  ZTKMŠ Brda, Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina, Zavoda Trg Vipava in Javnega zavoda Miren Kras.

Ne spreglejte tudi

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se