si
Apartma Čuk

Apartma Čuk

Pliskovica, vasica kamor se lahko umaknete mestnemu vrvežu in spoznavate značilnosti kraške pokrajine.

Apartma Čuk ponuja namestitev do 7 oseb in je primeren tudi za večje družine. Nahaja se v prvem nadstropju stanovanjske hiše. Prostori so veliki, svetli in udobni. Kuhinja je popolnoma opremljena, na voljo je pečica in pomivalni stroj.

V apartmaju so na voljo 3 spalnice, ki skupaj ponujajo 7 ležišč. Možnost namestitve dodatne otroške postelje. Velika kopalnica s tuš kabino. V bivalnem delu je nameščen LCD TV. Iz apartmaja je mogoče dostopati na balkon, ki ponuja razgled nad celotno vasjo. Možnost uporabe brezplačnega wi-fi.

Za udobje in dobro počutje poskrbita zakonca Darinka in Stano ter njun štirinožni prijatelj Miško. Z veseljem svetujeta gostom in jih usmerjata pri raziskovanju bližnje in daljne okolice. Navajena sta otroškega vrveža, zato se še posebej veselita družin. Seveda pa so pri njiju dobrodošli vsi, ki si želijo spoznavati nove kraje in ljudi.

Naša Pliskovica se ponaša z zanimivim značajem. Kamnite hiše kljubujejo vetru in ščitijo svoje prebivalce. Veliki portoni dopuščajo domišljiji, da ustvarja zgodbe znotraj njih. S sprehodom po vasi lahko začutite življenje Kraševcev.

Vinogradniške kmetije, kamnoseška obrt, čebelarstvo so le nekatere iztočnice za vaše raziskovanje. ob toplih večerih lahko spoznate tudi balinarski utrip vasi. Pliskina pot, ki je primerna tudi za najmlajše, vam razkrije kraško življenje nekoč.

Ko pa dodobra spoznate vas se možnosti za raziskovanje šele odprejo. Štanjel, Botanični vrt Sežana, Lipica, Škocjanske jame, Vipavska dolina,...so samo nekatere izmed idej, ki vam jih ponujamo. Lahko pa skočite tudi čez mejo, obiščete Devinski grad ali grad Miramar, se osvežite v Sesljanskem zalivu.

Še raje pa bi vas usmerili v naše primorje, Piran v jesenskem oz. zimskem času, Koper in Izolo če želite začutiti poletni utrip. Kras ponuja tudi veliko možnosti za pohodništvo in kolesarjenje. Pridite na Kras in ustvarite svoje spomine v edinstvenem koščku naše dežele.

Odpiralni čas

Apartma je odprt vse dni v letu ob predhodni rezervaciji.

  • Kolesarjem prijazno
  • Družina z otroki
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se