si
Orehova potica v kozarcu

Orehova potica v kozarcu

TripAdvisor ocena popotnikov

Potica v kozarcu, inovativna nadgradnja tradicionalne potice.

Kos potice v kozarcu je inovativna nadgradnja tradicionalne potice, ki je prilagojena današnjemu stilu življenja in predstavljena v embalaži, ki jo lahko sami ponovno uporabimo. Tudi obešanka na kozarcu se lahko znajde kot označevalec branja knjige. Po pečenju je opravljena pasterizacija – ta izjemno učinkovita metoda konzerviranja podaljšuje obstojnost potice za deset tednov brez konzervansov in aditivov. Super ideja za darilo, ki ga lahko kupiš danes, obdariš pa veliko kasneje.

Zaradi kakovostnega in trpežnega stekla se zelo lepo obnese tudi med transportom. Srečno je odpotovala že v Avstralijo, na Filipine, Ameriko, Veliko Britanijo in skoraj vse evropske države. Zaupanje ji je izkazal tudi Protokol Republike Slovenije in številna slovenska podjetja, ki so potico kupila kot poslovno darilo. Premierno je bila predstavljena na Mesecu oblikovanja 2014 (dve nagradi – najboljša interpretacija teme in najboljši izdelek).

Vse sestavine v potici  so skrbno izbrane iz lokalnega okolja in sveže. Na trgovskih policah je vse preveč v plastiko zavitih potic, polnih dodatkov, ki ne sodijo v zdrav način prehranjevanja in ne stremijo h sonaravnosti in trajnosti. Košček potice v kozarcu je tako protiutež za tiste, ki jim je pomembna narava in okolje ter skrbno izbrana zdrava sestavina v jedi brez konzervansov, barvil in drugih aditivov. Za moko v naši potici poskrbi mlin iz sosednje Dolenje vasi, orehi so pridelani iz družinskega nasada, ki obsega kar 150 orehovih dreves, kokošja jajca in maslo iz različnih ekoloških in turističnih kmetij Krasa in Brkinov, skrbno sušeno belo grozdje je hišni pridelek Gostilne Mahorčič, sol pa je iz piranskih solin.

Cena kozarčka orehove potice je 22 €.
Možnost dostave in osebnega prevzema po vnaprejšnjem dogovoru. 

Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se