si
Kamen odpira vrata - večerja v kamnolomu Lipica I

Kamen odpira vrata - večerja v kamnolomu Lipica I

KAMEN ODPIRA VRATA

sodobni kulinarični interpretaciji kamnoseške malice skozi pristno doživetje kulturne in naravne dediščine Krasa, izbrani družbi kraških gostincev in vinarjev ob spremljavi Tomaža Nedoha, zmagovalcem in finalistom natečaja za izdelavo prototipa in projektne dokumentacije kamnitih izdelkov pri projektu Kamen in kulinarika za potrebe gostinstva in turizma.

Vabimo vas na večerjo v kamnolomu,

v torek, 3. septembra 2019, ob 17h v kamnolomu Lipica I.

Katja Skok, Ksenija in Martin Mahorčič, Matjaž Lindič, Peter Patajac, Simo Komel in Aleš Širca bodo poskrbeli, da bo nekdaj preprosta kamnoseška malica v kamnolomu postala kulinarično doživetje. Posebno noto bo prireditvi dodala izbrana družba kraških vinarjev, predstavili se bodo Vinakras, Vina Štoka, Vina Colja, Vina Kobal, Čotova klet in Kmetija Tavčar »Pri Starčih« ob glasbeni spremljavi Tomaža Nedoha.

Vabljeni!

Za kulinarično doživetje  KAMEN ODPIRA VRATA se na kraju plača konzumacija za hrano in pijačo na dan dogodka, ki znaša 50,00 evrov. Predhodna prijava na dogodek je mogoča na povezavi levo. Število obiskovalcev je omejeno. Ker dogodek poteka v kamnolomu, vam priporočamo lokaciji primerno in udobno obutev. V primeru dežja bo prireditev prestavljena.

Informacije

Kontakt

Območno obrtna-podjetniška zbornica Sežana
Kraška ulica 6
6210 Sežana
Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se