14 PREMIK 1 NA 1 - DOC. DR. BARBARA RAJGELJ

datum: 11.02.2019

kategorija: V središču

Kosovelova knjižnica, Sežana, 22.2.2019 ob 19h

Tretjo sezono mesečnih pogovornih večerov nadaljujemo s #14 PREMIK-om 1 na 1, ki bo v petek, 22. februarja 2019, ob 19. uri v Kosovelovi knjižnici Sežana. Gostja bo doc. dr. Barbara Rajgelj.

Barbara Rajgelj je docentka in raziskovalka na Fakulteti za družbene vede. Je pravnica, protestnica, aktivistka, borka za LGBT pravice, feministka, vodja programa znanega ljubljanskega lokala Pritličje. Na svet ne gleda s strani, ampak ga aktivno spreminja na boljše. Korak za korakom.Če vas zanima, kako ji vse to uspe, kakšen je njen pristop k delovanju in kakšni so njeni pogledi na pereča sodobna družbena dogajanja, se nam pridružite 22. februarja 2019 ob 19. uri v Kosovelovi knjižnici Sežana. Pogovor z njo bo vodil Rok Čigon.

Neformalna skupina PREMIK je v soustvarjanju projekta PREMIK 1 na 1 združila več lokalnih organizacij: Kosovelov dom Sežana, Kosovelova knjižnica Sežana, Klub študentov Sežana, Ljudska univerza Sežana (Kosovelova soba), Mladinski center Podlaga (Zavod ŠTIP), Inkubator Sežana, Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana in ŠC Srečka Kosovela: Višja strokovna šola.

 

Vabljeni vsi v Kosovelovo knjižnico Sežana, kjer boste izvedeli še veliko več o gostji doc. dr. Barbari Rajgelj.

 

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


4+8=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije