Praznična Lipica

datum: 11.12.2017

kategorija: V središču

Kobilarna Lipica, 16.12.2017

Otroški pevski zbori v Lipici

16.12.2017 ob 15.00

Pravljično decembrsko vzdušje bo tudi letos pritegnilo v Lipico otroške pevske zbore s Krasa in Brkinov. V prenovljeni prireditveni jahalnici bodo v soboto, 16. decembra, pripravili predbožični koncert in z božičnimi pesmimi povabili na koncert tudi bele lipicance.

Najlepši beli žrebci iz Lipice se jim bodo pridružili z izbranimi točkami nove predstave, ki pripoveduje zgodbo o ljubezni, ponosu in lepoti. Zgodbo o izjemni dediščini kobilarne, belem lipicanskem konju in njegovi povezanosti z jahačem, ki se je na lipiškem posestvu začela že pred stoletji.

Vabimo vas, da doživite eleganco belih konj in prisluhnite univerzalnemu jeziku lepote.

16.12.2017 ob 17.00 in 20.00

Kobilarna Lipica v sodelovanju s hrvaško državno kobilarna Đakovo organizira: 

Božični bal hrvaške državne kobilarne Đakovo

 

Beli lipicanci in jahači Lipiške šole klasičnega jahanja bodo v soboto, 16. decembra, posebni gostje Božičnega bala hrvaške državne kobilarne Đakovo. Skupaj z gostitelji bodo v glasbeno-scenskem spektaklu predstavili zgodbo o kraljevskem konju lipicancu.

V Đakovu bodo nastopili že četrto leto zapored, saj Kobilarna Lipica kot izvorna kobilarna lipicanske pasme konj in članica Mednarodne lipicanske zveze podpira sodelovanje med evropskimi državnimi kobilarnami, ki vzrejajo lipicance. Med njimi je tudi hrvaška kobilarna Đakovo, ki deluje od leta 1506 in zadnji dve stoletji vzreja konje lipicanske pasme.

 

Več informacij o predstavi in rezervacije vstopnic: Kobilarna Đakovo

plakat-za-web-sp

 

 

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


8+9=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije