Osebnost Primorske 2016

datum: 02.01.2017

kategorija: V središču

Sežana, 21. januar 2017

Kdo je najbolj zaznamoval leto 2016 na Primorskem?  Kdo je bil korak pred ostalimi? Kdo je  s svojim delom, etično držo in pogumom spravil idejo v življenje?

Radio Koper, TV Koper in dnevnik Primorske novice bomo v soboto, 21. januarja 2017, ob 20.00, v veliki dvorani Kosovelovega doma razglasili OSEBNOST PRIMORSKE 2016. Vodilni primorski mediji bomo tako spet merili naklonjenost kandidatom za laskavi naziv, ki so na različne načine pozitivno zaznamovali življenje Primorske v letu 2016.

Poslušalci, bralci in gledalci so izbrali 12 mesečnih osebnosti (posameznikov ali parov), ki so jih prepoznali kot izjemne in častne posameznike v družbi. Vsak od njih je s svojim delom, etično držo in osebnostnim zgledom na svoj način potrjeval misel, da samo ideja ni dovolj. Z njo je treba nekaj narediti, jo spraviti v življenje. Za to pa je potreben pogum.

Sklepna prireditev bo še posebej slovesna, v ospredju bodo kandidati, priznani primorski glasbeni izvajalci pa bodo poskrbeli za pravo razpoloženje. Tokrat bodo z nami Avtomobili, na odru pa se jim bodo pridružili odlični gosti. Voditelja prireditve bosta Karin Sabadin in Marko Strle.

 

Vstopnina: parter 10 EUR, balkon 8 EUR.

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


3+8=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije