Brezplačen vstop v park Kobilarne Lipica

datum: 13.07.2016

kategorija: V središču

Kobilarna Lipica, poletje 2016

Kobilarna Lipica je odprla novo možnost obiska, namenjeno družinam in prijateljem lipicanca: prost vstop v park od 18. ure do 22. ure
V POLETNIH VEČERIH BO VSTOP V PARK KOBILARNE LIPICA BREZPLAČEN
Od 9. ure do 18. ure bodo odraslim obiskovalcem na voljo posebno ugodne vstopnice za obisk parka, za otroke bo vstop prost
V poletnih večerih bo vstop v park Kobilarne Lipica prost. To je osrednja ugodnost novega koncepta obiskov Kobilarne Lipica, ki na brezplačen obisk parka vabi predvsem družine z otroki ter ljubitelje Lipice in lipicanca, ki želijo poletne večere preživeti v sproščenem in svežem ambientu kobilarne.
Vrata lipiškega parka bodo poleti brezplačno odprta od 18. ure do 22. ure. Tako si bodo lahko obiskovalci ogledali vrnitev črede lipicanskih kobil z žrebeti s pašnikov nazaj v hleve. Skupaj z otroki se bodo lahko sprostili in zabavali na otroškem  igrišču ter se podali na sprehod po sprehajalni poti skozi krajši drevored do kala in ledenice. Za oglede bo do 22. ure odprt tudi Muzej kočij, medtem ko bo na prijetno osvežitev po večernem sprehodu vabil lokal v letnem vrtu.
Posebno ugodna ponudba vstopnic za obisk parka bo obiskovalcem Kobilarne Lipica na voljo tudi v dopoldanskem in popoldanskem času. Vse od 9. ure do 18. ure bodo vstopnice za obisk parka za odrasle na voljo po ceni tri evre na osebo, medtem ko bo vstop za otroke brezplačen.
K pestrim in zabavnim počitniškim doživetjem v parku bo vabila dodatna ponudba Kobilarne Lipica. Tako bodo obiskovalcem parka za doplačilo na voljo vožnje s kočijo in poni jahanje za otroke.
Ker je lipiški park priljubljena točka družin z otroki, bo obisk parka po posebno ugodni ceni čez dan  na voljo vse leto. Le urnika večernega zapiranja parka in brezplačnega večernega obiska se bosta prilagajala letnim časom.
__________________________________________________________________________________
KOLEDAR DOGODKOV V KOBILARNI LIPICA V LETU 2016:
15. avgust: Praznična predstava Lipiške šole klasičnega jahanja
16.-18. september: Odprto državno prvenstvo v vožnji vpreg
18. september: Dan Kobilarne Lipica
3. december: Ta veseli dan kulture
30. december: Praznična predstava Lipiške šole klasičnega jahanja

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


5+6=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije