si

Špacapanova hiša

Špacapanova družina že skoraj pol stoletja, kolikor navdušuje goste, verjame v moč narave in tradicije. Kulinarika Špacapanove hiše temelji na filozofiji, da je samo iz najkakovostnejših sestavin mogoče ustvariti najboljše okuse. 

Špacapanova hiša je kot kraški labirint okusov in presenečenj. V podzemnih prostorih hiše zorijo pršut in mesnine po starodavnih postopkih prednikov in popolnoma naravno. Stavijo na meso krškopoljskega prašiča, slovenske avtohtone pasme, ki slovi po izjemni kakovosti. V predelanem kamnitem vodnjaku se šest metrov pod zemljo plemenitijo avtohtoni kraški siri, v hišni kisarni v sodčkih dobivajo patino in okus kisi, v Mirovi kleti pa se skrivajo vrhunska domača vina in žganice. 

Vrsta ponudbe

  • Večeri vrhunske kulinarike
    Vključuje: vrhunsko kulinarično razvajanje s petimi hodi. Meni se lahko spreminja, saj so jedi pripravljene izključno iz lokalnih in sezonskih sestavin. Za več informacij o ponudbi kontaktirajte ponudnika.
    Cena: 50 € / osebo

Odpiralni čas

Vsak dan po dogovoru. 

Obvezna je predhodna najava pri ponudniku.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se