OSEBNOST PRIMORSKE 2017

od 20.01.2018 do 20.01.2018

Sežana - Kosovelov Dom, Sežana

Leto je naokrog in Primorske novice, Radio Koper ter TV Koper bodo v veliki dvorani Kosovelovega doma v Sežani razglasile osebnost Primorske 2017. Prva akcija Osebnost Primorske sega v leto 2005, ko si je naziv prislužil srčni kirurg Tomislav Klokočovnik. Priznanje, skulpturo zlatega jabolka, ki je delo akademskega kiparja Boštjana Drinovca, je potem prejelo še dvanajst osebnosti. Osebnosti Primorske so ljudje, ki s svojo energičnostjo, zagnanostjo in pozitivno naravnanostjo pomagajo malemu človeku. Iz povprečja izstopajo z dejanji v poklicnem ali zasebnem življenju oziroma v obeh.

Poslušalci, bralci in gledalci so izbrali 12 mesečnih osebnosti (posameznikov ali parov), ki so jih prepoznali kot izjemne in častne posameznike v družbi. Vsak od njih je s svojim delom, etično držo in osebnostnim zgledom na svoj način potrjeval misel, da samo ideja ni dovolj. Z njo je treba nekaj narediti, jo spraviti v življenje. Za to pa je potreben pogum.

Zaključna prireditev bo še posebej slovesna, v ospredju bodo kandidati, priznani primorski glasbeni izvajalci pa bodo poskrbeli za pravo razpoloženje. Tokrat bo z nami skupina Gedore, na odru pa se jim bodo pridružili solisti Helena Blagne, Štefica Stipančević in Gregor Ravnik.

Voditelja prireditve bosta Karin Sabadin in Matej Sukič.

Vstopnina:
- parter: 10 EUR; slabši sedeži (za kamero) 5 EUR
- balkon: 8 EUR
Popustov ni.

 

Na fotografiji: Vasja Klavora in Igor Komel, Osebnost Primorske 2016

Foto: Alan Radin


osebnost primorske
Organizator: Kosovelov dom Sežana, T: 05/731 20 10, E: info@kosovelovdom.si

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


8+3=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije