si

THE SLOVENIA WONDERS – ČUDESA SLOVENIJE WEBINAR

April 2021

Vabimo vas na webinar, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije

Kljub sedanjemu stanju v državi se (še) ne damo, turizem je – vsaj na internetu – še kako živ in ljudje si bolj kot kadarkoli želijo planirati nova doživetja – prav za vse čute!

Pridružite se nam na brezplačni predstavitvi kako lahko turist danes ali v v bližnji prihodnosti doživi posamezno slovensko destinacijo. Destinacije bodo predstavljene skozi vsa čutila, ki jih razvijamo tudi na daljavo: da vidijo, se dotaknejo, vohajo, slišijo, čutijo, pa tudi celovito izkusijo (šesti čut). Vabimo vas na serijo štirih webinarjev, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije po posameznih regijah, in sicer: Alpska, Termalno Panonska, Ljubljana in Osrednja ter Mediteransko-kraška Slovenija.

Projekt delno financira EU, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Spletna stran EKP v Sloveniji je dostopna tukaj.

  • Na prvem webinarju bomo predstavljali Alpsko Slovenijo, kjer se nam bodo pridružili predstavniki Turizma Kranjska Gora, LTO Rogla-Zreče, Razvojne agencije Savinjsko-šaleške regije, Javnega zavoda za turizem Doline Soče in drugi.
  • Na drugem webinarju bomo predstavili Termalno Panonsko Slovenijo, kjer bomo gostili predstavnike iz občine Celje, Podčetrtek in Novo mesto, Zavoda za turizem Šaleške doline ter druge.
  • Na tretjem webinarju bomo predstavili Ljubljano in Osrednjo Slovenijo, kjer bomo gostili predstavnike iz občine Idrija, Ljubjane in številne druge.
  • Na četrtem in zadnjem webinarju v sklope predstavitve čudes Slovenije po regijah bomo predstavili Mediteransko-kraško Slovenijo, z nami pa bodo občine Portorož, Brda in VIpavska Dolina.

Več informacij o sklopu webinarjev si lahko preberete tukaj. 

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se