si

Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR)

22. Maj 2018

Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR), ki začne veljati 25. maja, od upravljavcev in obdelovalcev osebnih podatkov zahteva, da do tega roka ustrezno uredijo upravljanje in varovanje osebnih podatkov. Zato vas prosimo za ponovno potrditev nadaljnjega prejemanja e-sporočil na vaš elektronski naslov. Želimo si, da bi bili tudi v prihodnje v stiku z vami in vas obveščali o novostih, povpraševanjih ter izobraževanjih, ki se nanašajo na delo LOKALNEGA TURISTIČNEGA VODNIKA Krasa in Brkinov.

TIC Sežana je zadolžen, v okviru pooblaščenega Zavoda ŠTIP, za izvajanje lokalne turistične vodniške službe na območju petih kraško-brkinskih občin. Da bi lahko prejemali elektronska obvestila tudi v prihodnje, bomo potrebovali vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših podatkov. Prijavite se na nadaljnje prejemanje e-obvestil s poslanim e-mail sporočilom na tic.sezana@visitkras.info ter pripisom »POTRJUJEM«.

To vam bo vzelo največ minuto vašega časa. Brez tega naša komunikacija z vami žal ne bo več mogoča.
Za več podrobnosti si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

Najpogostejša vprašanja in odgovori >>

Dodatne informacije:
TIC Sežana, Partizanska cesta 4, 6210 Sežana
Tel: 00386 5 731 01 28
tic.sezana@visitkras.info

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se