si

Slovenia Green - vabilo na brezplačna izobraževanja za turistične vodnike

September 2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo Zavod Tovarna trajnostnega turizma kot predstavnik konzorcija Slovenia Green v sklopu Pogodbe za izvedbo storitev s področja trajnostnega razvoja slovenskega turizma v letu 2020 v oktobru izvedel štiri brezplačna izobraževanja za turistične vodnike.

Izobraževanja so namenjena predvsem turističnim vodnikom, njihov cilj pa je vodnike bolje seznaniti s konceptom trajnosti v turizmu, nacionalnim programom Zelena shema slovenskega turizma, jim predstaviti nekaj dobrih praks s področja trajnostnega turizma v posamezni makro destinaciji ter jih seznaniti z zelenimi napotki, za katere bi bilo dobro, da jih poznajo in znajo posredovati tudi gostom.

Izobraževanja se izvajajo ob finančni podpori Slovenske turistične organizacije. Potekala bodo v štirih krajih v štirih makro destinacijah: Velenje (14. 10.), Ajdovščina (15. 10.), Kočevje (20. 10.) in Bovec (22. 10.). Točne lokacije in ure bomo prijavljenim pravočasno sporočili na e-mail.

V priponki najdete osnutek vabila - TUKAJ.

Ker je število mest omejeno, smo se odločili, da bomo takoj, ko bo kvota 50 mest zapolnjena, prijave zaprli. Zato skušajte vabila čim prej razposlati. Pri prijavah velja princip "kdor prvi pride". Prijave zbiramo na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/297908
 

Lepo vas pozdravljam,
Tina H. Zakonjšek
Tovarna trajnostnega turizma - GoodPlace

tina@goodplace.si
www.linkedin.com/in/tinahedizakonjsek 

Foto: B. Macarol

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se