si

KAMEN IN KULINARIKA KRASA V PRIVLAČNIH TURISTIČNIH PRODUKTIH

21. Februar 2020

Izvrstna kulinarika in vinske kleti sredi pokrajine, ki sta jo oblikovala kamen in voda, Kras uvrščajo med najprivlačnejše slovenske destinacije. 

Vabimo vas na drugo povezovalno delavnico, kjer želimo identificirati možna partnerstva in priložnosti za razvoj zaokroženih turističnih produktov. 

Delavnica je namenjena gostinskim ponudnikom, restavracijam, turističnim kmetijam s kulinarično ponudbo, osmicam, vinarjem in kamnosekom. 

Druga delavnica Povezovanje kamna in kulinarike v inovativne turistične produkte bo potekala v petek, 28. februarja 2020 ob 15. uri v upravni stavbi občine Sežana, dvorana Kras Carso (pritličje). 

Drugo delavnico bosta v sodelovanju z Zavodom za šport, turizem in prosti čas Sežana in Javnim zavodom Komenski Kras - v likvidaciji vodili kreativna direktorica Neja Petek in direktorica projektov Petra Goneli iz Agencije za razvoj in marketing v turizmu. 

Prijave za drugo delavnico sprejemajo do srede, 26. februarja 2020, oziroma do zapolnitve prostih mest na e-naslova: ana@visitkras.info ali helena.kosmina@stanjel.eu.

Več o delavnici si lahko preberete v priloženem vabilu. 

Veselimo se srečanja z vami! 

TIC Sežana in Javni zavod Komenski Kras - v likvidaciji

»Delavnica se izvaja v okviru projekta » Kamen in kulinarika« in je sofinancirana iz sredstev EKSRP, podukrep 19.2. »Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«, in je za udeležence brezplačna.«

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se