si

Javni poziv poslovnim subjektom, ki opravljajo dejavnost turističnega vodenja v Sloveniji

Avgust 2020

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila Javni poziv poslovnim subjektom, ki opravljajo dejavnost turističnega vodenja v Sloveniji. Za izvedbo predmeta javnega poziva, s katerim bomo vzpodbudili spoznavanje Slovenije in izboljšanje turističnih doživetij, je na voljo do 146.000 evrov, upravičenci pa lahko oddajo prijave za projekte, ki bodo potekali od 10. septembra do 1. decembra 2020.

Javni poziv skladno z vizijo Slovenije kot zelene butične destinacije za 5 - zvezdična doživetja podpira izboljšanje kakovosti doživetja obiskovalcev na destinaciji in vzpodbuja k edinstvenemu, personaliziranemu doživljanju slovenske turistične ponudbe, h kateremu ključno pripomore usposobljen, kakovosten turistični vodnik. Turistični vodniki s svojim specifičnim znanjem o naravni in kulturni dediščini destinacije ali posameznega turističnega produkta pomembno prispevajo h geografski razpršitvi turističnih tokov po vsej Sloveniji in desezonalizaciji turističnih obiskov.

Javni poziv je namenjen poslovnim subjektom, ki opravljajo dejavnost turističnega vodenja v Sloveniji ali jo v sklopu svoje gospodarske dejavnosti tržijo. Storitve turističnega vodenja po tem javnem pozivu so lahko na voljo za domačega ali tujega gosta.

Več informacij - TUKAJ

Nazaj

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se