si

Pobegni

Majhne in prisrčne dišeče sobice, v katerih boste občutili gostoljubnost, sproščenost in mir. Vaš oddih bomo popestrili še s kulinaričnim doživetjem, sprehodom skozi Mirovo klet in degustacijo naših hišnih izdelkov.

Za dobro jutro vas bo pričakala bogato obložena miza, gospa Ada pa vas bo razvajala z mesninami iz Špacapanove hiše, Zidaričevo skuto in jogurtom, sveže pečenim domačim kruhom iz moke mlete na kamnu, domačim maslom, marmeladami, domačimi sokovi, čajem, vodo in seveda z dišečo kavico. Dobrodošli pri nas doma.

Popeljali vas bomo v Mirovo klet ter vam razkrili njene skrivnosti izdelovanja suhomesnatih izdelkov, staranja sirov in eksperimentiranja z okusi žganic, vin ter kisov.

V osrednjem delu naše hiše vas bomo popeljali na kulinarično doživetje degustacijskega menuja, katerega so okusili že mnogi.

Prepustite se ekipi, ki ji je Nedelo podelilo pet sončkov za »neverjetno doživetje, najboljše v Sloveniji«, Gault&Millau pa nas je uvrstil med TOP 30 restavracij v Sloveniji in nam dodelil tri kuharske kape.

Program vključuje:

  • Pethodni degustacijski meni s štirimi kozarci izbranih vin
  • Obisk Mirove kleti, degustacija žganic
  • Nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom

Odpiralni čas

Odprti smo vse dni v letu.
Rezervacija je razpoložljiva glede na število sob.

Jezik doživetja
slovenščina
Cena
od 205 Eur / 2 osebi

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se