si
Paintball Materija

Paintball Materija

V Brkine na adenalinsko Paintball zabavo

 V bližini glavne prometnice Trst-Reka, se na več kot 25.000 m2 razprostirajo trije Paintball poligoni za vse starostne skupine. Paintball je adrenalinska zabava z t.i. markerji, ki s pomočjo stisnjenega zraka izstreli barvno kroglico. Ta se ob zadetku razbije in nasprotnikovega igralca obarva. Cilji igre varjirajo glede na število igralcev, veličine poligona ter starosti udeležencev.

Posebna paintball oprema in prilagojen poligon omogoča igro otrok od 7. leta starosti dalje. Ti uporabljajo popolno zaščitno opremo (rokavice, zaščitna maska, zaščita prsi..), markerje na vzmet ter barvne korglice manjšega premera, ki ob zadetku ne povzročajo nobenih bolečin. Omogočeno je rojstnodnevno praznovanja in druženje najmlajših v naravnem okolju.

Starejši igralci (od 14 leta dalje), pa lahko uporabljajo ostala dva poligona in običajno paintball opremo, ki zagotavlja popolno zabavo v barvah. Število sočasnih igralcev se lahko povzpne vse do 70, kar omogoča prave »team building« zabave, praznovanja (rojstnodnevne zabave, fantovčine, dekliščine...) ali le običajno druženje v krogu prijateljev, znancev in sodelavcev.

Odpiralni čas

Vse dni v tednu po predhodni najavi. V vseh vremenskih razmerah.

  • Za skupine
Nazaj

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se