si
Brezplačni Kolobus povezuje Istro in Kras

Brezplačni Kolobus povezuje Istro in Kras

Piše: ORA Krasa in Brkinov

Z avtobusom za kolesarje se iz Kopra lahko pripeljete na Kras.

V poletni sezoni, od 18. julija do 4. oktobra, je vsak konec tedna kolesarjem na voljo brezplačna krožna avtobusna povezava na relaciji Koper–Kozina–Lipica–Divača–Sežana–Štanjel–Sežana–Divača–Kozina–Koper.


Odlična povezava za kolesarjenje na Krasu.

V okviru mednarodnega projekta Medcycletour je Kras povezan s Slovensko Istro s KoloBusom, posebnim avtobusom s prikolico za kolesa. Brezplačna krožna avtobusna linija je iz Kopra speljana skozi najbolj znane kraške turistične točke, ki poleg zanimivih ogledov in KrasPass gourmet doživetij ponujajo tudi odlična izhodišča za kolesarjenje po Krasu. Avtobus bo krožno pot prevozil dvakrat na dan. Odhod z glavne koprske avtobusne postaje je ob 8. in 17. uri. Rezervacije niso potrebne. 

Odkrijte slikovite kraške kolesarske poti.

Kraške kolesarske poti presenetijo s čudovitimi razgledi in razvajajo s prvinsko naravo, prepredeno s kraškimi pojavi in kulturnimi znamenitostmi, ki vsaka na svoj način pripovedujejo zgodbo o življenju na Krasu. Svoj nepozaben kolesarski izlet lahko na Krasu najde vsak, zahtevni in manj zahtevni kolesarji, pa tudi družine.

Preverite urnik voženj in se pripeljite na Kras.

Ne spreglejte tudi

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se