si
Trail po kraških klancih

Trail po kraških klancih

Z veseljem napovedujemo 1. Trail po kraških klancih!

Pridružite se nam na 13 km dolgi, razgibani trasi, ki vas bo vodila po slikovitih makadamskih in gozdnih poteh, občasno pa tudi po asfaltu.
Trail po kraških klancih bo nepozabna dogodivščina na prostem, ki povezuje očarljivo kraško pokrajino. Naš cilj je, da združimo tekače iz različnih delov Slovenije in predstavimo lepoto Krasa s tekom po slikovitih stezah v okolici.

Namen tega edinstvenega dogodka je ustvariti priložnost za druženje s tekaškimi prijatelji iz različnih delov Slovenije, doživeti tek v naravi, uživati v aktivnostih na prostem ter se predvsem zabavati.

Vabljeni na 1. Trail po kraških klancih, kjer boste deležni čarobnih trenutkov v naravi, občudovali razgled, ki seže daleč preko kraških planot, in začutili pozitivno energijo, ki jo prinaša ta edinstvena pustolovščina.

Po teku se bomo sprostili od vsakdanjega tempa in stresa, ter nadaljevali druženje v prijetni kraški vasici v krogu tekaške skupnosti.

Doživite čar narave, svež zrak ter tekmovalno vzdušje.
Bodite del te nepozabne trail izkušnje!

Informacije

Športno rekreativno društvo Kras - Run for life
Križ 278
6210 Sežana

T: +386 31 584 558 
E: gfabjan3@gmail.com

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se