si
Skupinski tek Gremo v Ljubljano

Skupinski tek Gremo v Ljubljano

Vabljeni na brezplačni skupinski tek pod okriljem Ljubljanskega maratona. Povezujemo tekače v zgodbo »Gremo v Ljubljano«.
Vsak tekač dobi spominsko majčko. Vsak udeleženec tega dogodka pa bo na Ljubljanskem maratonu prejel štartno številko s svojim priimkom.

Dobimo se ob 9.00 uri zjutraj pred vhodom v Kobilarno Lipica. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 6 in 12 kilometrov.

Tek bo potekal v skupinah:

  • 6 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
  • 12 km v tempu 5.45 - 6.00 min/km.

Ob 9.00 uri začnemo z Dobro jutro in skupinsko fotografijo. Za tem sledi atraktivno ogrevanje ob glasbi. Juhu. Nato odidemo na tek po tekaški stezi Generali ZAME.

Brezplačni skupinski teki so dogodki, ko Ljubljanski maraton pride do tekačev, jih združuje že mesece pred štartom in širi dobro energijo. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka na brezplačno prebujanje pomladi.

Zaradi lažje organizacije dogodka je prijava na dogodek obvezna. PRIJAVA: tukaj

Vsak tekač dobi spominsko majčko, bandano Generali ZAME in cenejšo vstopnino za vstop v Kobilarno Lipica. Za cenejšo vstopnico se včlanite v Program prednosti Generali ZAME in prevzemite kupon. Članstvo je brezplačno. KUPON: tukaj.

Cilj vsakega tekača je oktobrski maraton v Ljubljani. Tudi letos ni nič drugače. Ampak da vam bo lažje začutiti vse občutke Ljubljanskega maratona nekaj mesecev prej, bo Ljubljanski maraton prišel bo v vaše kraje, kjer bo združeval, navduševal in širil tekaško energijo.
Povabite svoje tekaške prijatelje in se skupaj podajmo v cilj.

Informacije

Kontakt

Kobilarna Lipica
Lipica 5
6210 Sežana

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se