si
Koncert: Ansambel Saša Avsenika

Koncert: Ansambel Saša Avsenika

Pred 15 leti je Sašo Avsenik prvič oblekel narodno nošo in s harmoniko ter svojimi muzikanti nastopil na znameniti oddaji Musikantenstadl v nemškem kraju Passau. To je bil prvi nastop Ansambla Saša Avsenika.
Od takrat naprej nas je glasbena pot vodila preko 2000 različnih odrov Slovenije, Evrope in sveta. Preigravali smo najlepše melodije Ansambla bratov Avsenik ter ustvarjali nove plesne valčke in poskočne polke. Skozi leta, čutna Zdaj objemi me spet, hvalnica mladosti Mladi smo, Pod borovčki pred šotorčki, Zakaj že spet odhajaš, Ples v škornjih, razigrana Vsa vas je nogah je le nekaj tistih, ki so zaznamovale naš glasbeni opus. Ena bolha za pomoč pa je v lanskem letu tako ali tako postala kraljica radijskih postaj, koncertnih odrov in plesnih podestov.
15 let ustvarjanja nam je prineslo tudi veliko novih prijateljstev, anekdot in spominov. In prav slednje, skupaj z našimi najljubšimi melodijami, bi radi delili z vami. Ob tej priložnosti zato pripravljamo sklop štirih koncertov na Iidiličnih lokacijah po Sloveniji.
 

Informacije

Kontakt

Kosovelov dom Sežana
Kosovelova ulica 4a
6210 Sežana

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se