si
Kamnoseška delavnica: Dotik kamna

Kamnoseška delavnica: Dotik kamna

Vaško razvojno turistično društvo Škrla, Lipa organizira v soboto, 2. 7. 2022, v Lipi na Krasu v vaškem domu (pr' Lunjevih),  že tretje leto zapored, kamnoseško delavnico Dotik kamna. Vodila jo bosta Oštarinova Petra, inženirka oblikovanja kamna, in Luka Harej, absolvent kiparstva na ALUO Ljubljana.

Pričetek delavnice bo ob 9. uri, trajala pa bo predvidoma do 12. ure. Udeležence bomo ob prihodu pogostili s kamnoseško dobrodošlico, po končani delavnici pa jih čaka tradicionalno kamnoseško kosilo.

Na delavnici bodo na razpolago tako material kot tudi orodje, zato udeležencem s seboj ni potrebno prinesti ničesar, po končani delavnici pa svoj izdelek odnesejo s seboj domov. Prav tako bodo na voljo šablone z motivi - hišne številke, svarica ali motiv po izbiri.

Prijavnina znaša 20€, ki jo udeleženci poravnajo ob prihodu. Število mest na delavnici je omejeno (maksimalno 12), zato si je mesto potrebno rezervirati prek telefona ali naše elektronske pošte. Prijave zbiramo do petka, 1. 7. 2022, do 20.ure.

Vaško razvojno turistično društvo Škrla, Lipa

T: +386 40 706 712 (Mitja Stepančič, predsednik društva Škrla, Lipa)
E: skrla.lipa@gmail.com

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se