si
Dobrodelni koncert Skupaj za Kras

Dobrodelni koncert Skupaj za Kras

Na pobudo slovenskih glasbenikov in drugih dobrotnikov se bo vseslovenska akcija SKUPAJ ZA KRAS. NAJ GORIJO SRCA, NE NARAVA, zaključila z dobrodelnim koncertom.

29. septembra 2022 se bo ob 20. uri v dvorani kotalkališča v Renčah odvil dobrodelni koncert v družbi slovenskih in italijanskih glasbenikov, ki ga bo v živo predvajala RTV Slovenija. Med koncertom bomo poleg vklopov številnih znanih osebnosti in donatorjev spremljali požrtvovalne prizore naših gasilcev iz prvih bojnih črt z ognjem. Posebej se bomo zahvalili predstavnikom vseh reševalnih skupin, od gasilcev do vojske, policije, civilne zaščite, zdravstvenega osebja in drugih prostovoljcev. Med celotnim koncertom se bo zaključila dobrodelna dražba, hkrati bo mogoče pomagati s prispevkom na transakcijski račun in prek sms sporočila. Lepo vabljeni, da se pridružite glasbenikom in vsem Slovencem, ki so in bodo skupaj zadihali za Kras. Ob zaključku koncerta bomo razglasili končno vsoto donacij, zbranih za obnovo pogorelega Krasa. 

Sodeluje preko 80 slovenskih glasbenikov in zborov, med njimi:
Vlado Kreslin, Rudi Bučar, Nuša Derenda, Tinkara Kovač, Anika Horvat, Eva Boto, Lea Sirk, Slavko Ivančić, Tatjana Mihelj, Marko Vuksanović, Damjana Golavšek, Tjaša Fajdiga, Paola Rossato, Mojca Rusjan, Vokalni trio Le Dive, Klapa Semikantá, Romantico Acustico, Big band NOVA ter združeni otroški in mladinski pevski zbori OŠ Miren, PŠ Bilje in PŠ Kostanjevica.

Vstopnine ni, na koncertu pa se bodo zbirali prostovoljni prispevki za obnovo pogorelega Krasa.

Predvajanje v živo RTV Slovenia.

Informacije

Kontakt

Turizem Miren–Kostanjevica
Cerje, Lokvica 35
5291 Miren

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se