si
20. Mali kraški maraton

20. Mali kraški maraton

Zaradi še vedno trajajočih omejitev v naši državi in tudi širše, zlasti v nam bližnji Italiji, pa tudi zaradi slabih obetov po izboljšanju razmer do konca leta smo, kljub veliki želji, da bi vas gostili v Sežani, primorani jubilejno 20. izvedbo Malega kraškega maratona prestaviti na naslednje leto. Vas pa 14.6.2020 vabimo na VIRTUALNI MALI KRAŠKI MARATON. Več informacij sledi kmalu. Spremljajte nas na spletni strani prireditve www.kraskimaraton.si in na Facebook profilu Mali kraški maraton.

Mali kraški maraton je prva velika rekreativna tekaška prireditev v sezoni.Trasa polmaratona dolžine 21.098 m je razgibana, ne prezahtevna in je speljana pretežno po asfaltu. Začne se na ulicah Sežane in se po asfaltni cesti nadaljuje do Lipice, kjer prestopi državno mejo. Iz Bazovice vodi proti Padričam, Trebčam in preko Orleka nazaj v Sežano.

Proga KRASove 10ke na 10,4 km poteka iz Sežane po urejenem makadamu skozi Živi muzej Krasa in nazaj v Sežano. Letos je dodana tudi 5 km trasa. Vsem, ki se navdušujejo nad hitro hojo, bo na voljo trasa v dolžini 5.000 m. Za pohodnike bo organiziran pohod po Živem muzeju Krasa.

Organizator:

Zavod za Šport, turizem in prosti čas
Kosovelova ulica 5, Sežana
t: +386 5 730 14 80
e: info@sport-sezana.com

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se