si
ODPOVEDANO: 2. AKCIJA sajenja

ODPOVEDANO: 2. AKCIJA sajenja "Drevo za Cerje"

  • Lokacija
    Pomnik miru na Cerju
  • Kdaj

Spoštovani donatorji in prostovoljci, dragi člani »Zelene družine Cerja«,

vsi smo nestrpno čakali, da v prvem pomladnem mesecu pogorišče Cerja obogatimo z novimi drevesi. Narava včasih ubere drugačno pot. 

Zaradi hitrega širjenja Coronavirusa (CONVID-19) na podlagi sprejetih ukrepov in navodil pristojnih služb, Ministrstva za zdravje ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje, 2. akcijo sajenja dreves na Cerju, predvideno za soboto 21.3.2020, ODPOVEDUJEMO.

Po strokovnem posvetu z Zavodom za gozdove Slovenije, pogozdovanje prestavljamo na jesenski termin. O izvedbi vas bomo pravočasno obvestili.

Vabimo vas, da iz preventivnih razlogov, s ciljem čim hitrejše normalizacije stanja, vsi skupaj dosledno upoštevamo navodila pristojnih institucij. Več ključnih informacij o preprečevanju okužb in navodil najdete na: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

Do naslednjega druženja vam želimo veliko zdravja in lepih trenutkov v naravi, ki pomladno prebujena vabi, da zaprte prostore in skupinska doživetja zamenjate za individualne »zelene potepe«. Tudi na Cerje, kjer sadike v Drevoredu hvaležnosti že krasijo prvi zeleni poganjki.

Prijazen pozdrav,

Turizem Miren - Kostanjevica

Kaj se dogaja na Krasu?

Ne prezrite zanimivih dogodkov, ki jih navdihuje tradicija in bogatijo pristni okusi lokalnih dobrot ...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se