si

Kraški kolesarski vikend

2 noči / 3 dni

Lahko izbirate med različnimi kolesarskimi izleti in odkrivate Kras, Brkine, morda se s kolesom odpravite v bližnji Trst, če pa ste med gorskimi kolesarji, boste navdušeni nad vzponom na Vremščico in ostalo prelepo naravo, ki jo ponuja Vremski Britof z okolico.

Nameščeni v udobnem apartmaju na robu regionalnega naravnega parka Škocjanske jame, lahko izbirate med različnimi kolesarskimi izleti in odkrivate Kras, Brkine, morda se s kolesom odpravite v bližnji Trst, če pa ste med gorskimi kolesarji, boste navdušeni nad vzponom na Vremščico in ostalo prelepo naravo, ki jo ponuja Vremski Britof z okolico.

Doplačila po želji:

  • najem kolesa 54 € (treking kolo Scott Sub 30 in kolesarska torba).
  • najem električnega kolesa 114 € (Scott E Sub Active in kolesarska torba).
  • čelada 6 €.
  • naprava gps 24 €.

Najem kolesa vključuje set za popravilo kolesa (rezervna zračnica, komplet za krpanje zračnic, imbus ključi 4,5 in 6 mm, števec, tlačilka in ključavnica). En set na dva kolesa.

Cena paketa ne vključuje: turistične takse, pijače, hrane oziroma vseh ostalih izdatkov, ki niso vključeni v ceno paketa.

Trajanje
2 noči / 3 dni
Jezik doživetja
slovenščina
Cena
155€ za dve osebi
Informacije
SloActive d.o.o.

Vremski Britof 15
6217 Vremski Britof

+386 31 251 010
info at-no-spam sloactive dot-no-spam si

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se