Koledar dogodkov

Dne 05.12.2018 potekajo naslednji dogodki:

 • dec05
  Z razumom, pesmijo in plesom za zdrava srca krasa
  Sežana - Kosovelov Dom, SežanaOd 14. ure dalje bodo v preddverjih zdravstvene meritve, sprehajali pa se boste med izdelovalci pripomočkov za ohranjanje zdravja in zdrave prehrane. Osrednja prireditev bo ob 18. uri v Veliki dvorani, obogatili pa jo bodo Pevski zbor Kraški slavček, več...
 • dec05
  Brezplačno izpopolnjevanje: Splošen oris agrarnih skupnostii
  Sežana - Kosovelova knjižnicaBrezplačno izpopolnjevanje udeležencev Temeljnega usposabljanja za trajnostni razvoj, zainteresiranim domačinom ter vabljenim posameznikom: Splošen oris agrarnih skupnosti. V sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije. Prijave do 30. 11. na: več...
 • dec05
  Srečanje ŠK Sončna ura
  Sežana - Kosovelova knjižnicaVodi: Maja Razboršek.
 • dec05
  Medgeneracijska delavnica z Vesno Marion
  Kozina - Knjižnica KozinaMedgeneracijska delavnica z Vesno Marion: Suha igla in ornament, izdelava voščilnic iz starih CD-jev. Prijave do konca novembra.
 • dec05
  Predavanje mag. Stipeta Hećimovića z delavnico Kras
  Gorjansko - Štrekljeva domačijaUniverza za tretje življenjsko obdobje Kras organizira v sredo, 5. decembra 2018, ob 13.30 (do 16.30) predavanje mag. Stipeta Hećimovića z delavnico Kras - zakladnica naravnih lepot. V Štrekljevi domačiji v Gorjanskem, hišna št. 99.
 • dec05
  Delavnica kitajske telovadbe z Mauro Arh
  Gorjansko - Štrekljeva domačijaUniverza za tretje življenjsko obdobje Kras organizira v sredo, 5. decembra 2018, od 17.00 do 20.00, delavnico kitajske telovadbe z Mauro Arh. V Štrekljevi domačiji v Gorjanskem, hišna št. 99.
 • nov13
  Razstava slik Rdeče in Modro
  Kosovelov domRazstava slik Marina Beroviča z naslovom Rdeče in Modro
 • dec03
  UTŽO Kras: Koledar dejavnosti za december
  Sežana NOVEMBER VSEBINA MENTOR,-ICA OPOMBA  ponedeljek,     3. TA VESELI DAN KULTURE: LITERARNO POTEPANJE: Cankarjevi razstavi, Narodna galerija … v Ljubljani Nadja Mislej Božič, članice, člani Odhod z vlakom ob več...
 • nov10
  NOVO DOŽIVETJE! Postanite šepetalec konjem
  Lipica - Kobilarna LipicaLipica, vsako soboto ob 11:00 & 14:00 Naj se vas dotakne lipicanec! Lipicanci so izjemni konji. Njihovi največji odliki sta izredna moč in lepota, obenem pa so tudi elegantni, učljivi in gibljivi. Sprva potrebujete nekaj časa, da si pridobite njihovo več...
 • okt16
  Zimska srečanja ročnega šivanja v Tabru
  Tabor - VrheVse zainteresirane obveščamo, da se jutri, v torek, 16. 10. 2018, pričnejo ZIMSKA SREČANJA ROČNEGA ŠIVANJA V TABRU. Srečevali se bomo na vsakih 14 dni, med 17. in 19. uro, ostale informacije v zvezi s srečanji dobite na e-naslovu vrhe.razvojnodrustvo@gmail.com.
 • nov30
  Muzej jaslic s celega sveta
  Kazlje - Vahtnica poleg cerkve Sv. LovrencaOgled razstave muzeja jaslic s celega sveta v muzeju v “vahtnici” poleg cerkve sv. Lovrenca v Kazljah si je mogoče ogledati vsak dan med 10. in 17. uro.
 • dec03
  Ilustracije za Cankarja
  Sežana - Kosovelov Dom, SežanaOdprtje razstave risb ob Ta veselem dnevu kulture.
 • dec04
  Razstava Brigitte Milavec
  Kozina - Knjižnica KozinaOtvoritev razstave Brigitte Milavec: Mavrično ustvarjanje. Na ogled do 3. januarja 2019.
 • feb22
  Latinski jezik in kultura
  Sežana - Kosovelova knjižnica, SežanaLatinski jezik in kultura.  Vodi: Nastja Janžekovič.    V sodelovanju z UTŽO Kras Sežana.

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


1+1=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije