PREMIKI 1 NA 1: LUKA FONDA

od 26.01.2018 do 26.01.2018 ob 19:00 uri

Sežana - Kosovelova soba Ljudske univerze v Sežani

Gost #9 Premika 1 na 1, ki bo v petek, 26. januarja, ob 19. uri v Kosovelovi sobi Ljudske univerze v Sežani bo Luka Fonda.

 

Luka Fonda je eden od treh vodilnih trenerjev slovenske reprezentance v športnem plezanju, ki je s trudom, voljo in predvsem ljubeznijo iz začetne športne navdušenosti ustvaril posel širše družbene vrednosti. Začel je z adrenalinskimi športi, potovanji in fotografijo in nadaljeval kot uradni fotograf za podjetja kot so: Adidas, Red Bull, National Geographic id.

V zadnjem času se posveča predvsem plezanju. Trenutno odmeva na novo ustanovljen Športni center Plus Climbing v Kopru, ki je najprej v precej manjši različici zaživel v Sežani.

Za oba centra gredo zasluge prav Fondi. Center v Kopru se razprostira na 900 kvadratnih metrih telovadnih površin in je trenutno največji center za balvansko plezanje pri nas ter kot tak izrednega pomena za razvoj športnega plezanja.

 

O vztrajanju in veri v svoje delo, o uporu in preprekah, o tem, koliko ljubezni je potrebno za vse to in o mnogih plezalno adrenalinskih izkušnjah na mnogih delih sveta, bo Luko izprašala Helena Čehovin Gerželj.

 

Neformalna skupina PREMIK je združila sledeče organizacije, ki soustvarjajo projekt Premik 1 na 1. To so; Kosovelov dom Sežana, Kosovelova knjižnica Sežana, Klub študentov Sežana, Ljudska univerza Sežana (Kosovelova soba), Mladinski center Podlaga (Zavod ŠTIP), Viviss, ŠC Srečka Kosovela: Višja strokovna šola.

Organizator: MC Podlaga, T:+386 (0)5 734 50 04, E: info@mcpodlaga.com

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


2+7=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije