Odprtje MLADIFESTA 2018

od 12.07.2018 do 12.07.2018 ob 20:00 uri

Sežana - Amfiteater Kosovelovega doma

Vsaka zgodba se mora nekje začeti, naša se prične ob 12. 7. ob 20.00 v Amfiteatru Kosovelovega doma.
Za zabavo bosta poskrbela uveljavljena Stand-up komika Martina Ipša in Rok Škrlep.

 

Martina Ipša nam bo predstavila svojo novo predstavo Šovbiznis, program pa bo povezoval in popestril Rok Škrlep. Nagovorili nas bodo tudi predsednik Kluba študentov Sežana Andraž Babić, vodja Mladinskega centra Podlaga Urška Milač in predstavnik Občine Sežana. Za prigrizke in pijačo bo poskrbljeno, manjkaš samo še ti!

Martina Ipša ima več kot 12 let izkušenj in več kot 1000 nastopov tako v Sloveniji, kot v tujini. Piše za gledališče, televizijo in radio. Zdaj je zbrala svoje izkušnje v novi predstavi ŠOVBIZNIS. Šov je kombinacija njenih najbolj priljubljenih šal in novih, še nikoli izvedenih. V novem šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo. Martina je za ta šov zbrala razmišljanja, ki so nasmejala desetine tisoče ljudi v več desetih državah. Govori tudi o vsem, kar je spoznala v zaodrju, in o tem kaj so ji vse ljudje rekli, da bi morala biti. Če dodamo k temu še dejstvo, da je avtorica brez dlake na jeziku in vedno aktualna in kritična je jasno, da imamo nekaj več kot samo smeh, imamo uro in pol tresenja od smeha.

Rok Škrlep je mladi up stand up komedije, ki prihaja iz Kranja. Študent filofaksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem. Kljub svoji mladosti pa je od leta 2013 nanizal že več kot 150 nastopov po Sloveniji. Bil je tudi zmagovalec treh komičnih spopadov in si je s tem prislužil naziv »roast masterja«. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Zna se zgoditi, da bo na odru padel tudi kakšen glasbeni vložek.

V primeru dežja Velika dvorana KDS.

Organizator: Klub študentov Sežana in Kosovelov dom Sežana

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


5+1=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije