TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE 2018

od 11.05.2018 do 20.05.2018

Sežana - Kosovelov dom Sežana, Vaški dom Dol pri Vogljah, Večnamenska dvorana Famlje, Kulturni dom Hrpelje, Kozjane (Obrov)

V petek, 11. maja, bomo na območju JSKD OI Sežana odprli Teden ljubiteljske kulture 2018, ki je letos posvečen folklorni dejavnosti.

 

TLK letak ok2-page-001TLK letak ok2-page-002

V Dolu pri Vogljah bomo ob 19.uri otvorili razstave, s katerimi se bomo poklonili vsem ljubiteljskim ustvarjalcem in ljubiteljski kulturni dejavnosti.

Kar nekaj dogodkov se bo odvilo v času od 11. do 20. maja, ko praznujemo Teden ljubiteljske dejavnosti. Vabimo vas, da med pestrim in zanimivim programom poiščete nekaj zase.

 

Za zaključek TLK pa nam je uspelo povezati vse folklornike in folklornice, pevce ljudskih pesmi in godce ljudskih viž ter otroške folklorne skupine, da nam na Semanji dan, Dvajsetega majnika prikažejo folkloro kot pomembno kulturno dejavnost, s katero oživljamo preteklost, jo povezujemo s sedanjostjo in jo z vso skrbnostjo prenašamo na mlajše rodove.

Zaključek TLK bo v nedeljo, 20. maja 2018 ob 18. uri v Kosovelovem domu.

 

Prijazno vas vabimo, da se skupaj poklonimo vsem, ki neutrudno skrbijo, da se ljubiteljska kulturna dejavnosti ohranja, razvija in postaja pomemben dejavnik kulturnega življenja na Krasu in v Brkinih.

Organizator: JSKD OI Sežana Vladislava Navotnik, oi.sezana@jskd.si

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


4+9=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije