MOJA BLAGOVNA ZNAMKA, MOJE STRANKE, MOJA PODOBA - sklop predavanj

od 04.05.2017 do 25.05.2017 ob 09:00 uri

Sežana - OOZ Sežana

Moja blagovna znamka, moje stranke, moja podoba - predavanja v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina in Komen

Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina in Komen pripravlja sklop predavanj / delavnic z naslovom Moja blagovna znamka, moje stranke, moja podoba, ki so namenjene vsem, ki želite v strnjeni obliki dobiti kakovostno napotnico s treh različnih področij, ki so (vsako posebej in vsa skupaj kot dopolnjujoča se celota) izredno pomembna za posel.

4. maj 2017 ob 9. uri (6 šolskih ur) na OOZ Sežana – na prvem srečanju bodo predstavljeni nameni predavanj/delavnic, BAZA za nadaljevanje.

11. maj 2017 ob 9. uri (3 šolske ure) na OOZ Sežana – Upravljanje lastne blagovne znamke bo vodila Vojka Žgavec Clemenz

Zakaj ni dovolj izdelek/storitev, temveč potrebujemo blagovno znamko?
Elementi “obvezne opreme” blagovne znamke, brez katerih je “nespodobno” poslovati
Zgodba blagovne znamke – prodajanje megle ali pomembna konkurenčna prednost?
Sodobno tržno komuniciranje še zdaleč ni (več) le oglaševanje

Vojka Žgavec Clemenz je strokovnjakinja za tržno komuniciranje, komunikacijska strateginja, kreativna direktorica, snovalka zgodb in tekstopiska z bogatimi domačimi in mednarodnimi izkušnjami. Več desetletij se je kalila v uglednih slovenskih oglaševalskih agencijah. Sodelovala je z več kot sto naročniki iz vseh branž. Prejela je številne nagrade s področja kreativnosti in tržne učinkovitosti. Po selitvi iz Ljubljane na Kras je leta 2008 ustanovila podjetje Ideje, koncepti in zgodbe, kjer skrbi za svoje naročnike. Je tudi kreativna direktorica v mednarodnem podjetju v Londonu, habilitirana predavateljica na Fakulteti za dizajn v Ljubljani in (so)avtorica več lastnih blagovnih znamk.

18. maj 2017 ob 9. uri (3 šolske ure) na OOZ Sežana – Upravljanje odnosov s strankami bo vodila Maja Golob
Interaktivna delavnica, kjer bomo osredotočeni na individualno reševanje izzivov, delo v skupinah

Kako s čim nižjimi stroški pritegniti pozornost potencialnih strank?
Kaj zanima vaše stranke? Kako oblikovati privlačno ponudbo?
Kako negovati odnose s strankami, da bodo pri vas kupovale več, pogosteje in vas priporočale svojim kolegom, prijateljem in znancem?

Maja Golob je univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja za marketing in odnose s strankami, vodja sekcije za direktni marketing in prodajo pri Društvu za marketing Slovenije, gostujoča predavateljica na Gea College, članica Združenja manager, avtorica številnih člankov in knjige ‘Ne čakaj na vikend’. Že 25 let podjetjem pomaga pridobivati in ohranjati stranke: 10 let v mednarodnem podjetju, nazadnje kot direktorica marketinga za 11 držav, od leta 2002 pa kot solastnica podjetja Spago – v 15ih letih so pomagali več kot 70 uglednim podjetjem iz različnih panog (www.spago.si).

25. maj 2017 ob 9. uri (3 šolske ure) na OOZ Sežana – Upravljanje svoje lastne podobe nam bo predstavila Lea Pisani 
Interaktivna delavnica – moj slog

O čem govori vaša podoba?
Moje življenjske priložnosti in moja podoba
Kako do cilja – več vem, manj potrebujem

Lea Pisani je avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki in ima dvajset let izkušenj na področju kulture oblačenja. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo zavestno oblikovati videz. Načrtuje celostne izvedbe uniform. Svetuje in poučuje v različnih uspešnih podjetjih, ministrstvih, Upravni akademiji, v šolah, vrtcih. Navdušuje jo oblikovanje celovite podobe v skladu z osebnostnimi lastnostmi in položajem posameznika, pri čemer jo zanima vpliv videza na uspeh posameznika. Specializirala je v Londonu in pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD v Bruslju. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.

KOTIZACIJA na udeleženca, ki vključuje udeležbo na posvetu, gradivo, postrežbo med odmorom znaša 130,00 EUR (+ DDV).
Za člane Območno obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša 95,00 EUR (+ DDV); za člane Območno obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša 75,00 EUR (brez DDV). Po članski ceni (25,00 EUR) lahko član prijavi 1 osebo.

INFORMACIJE IN PRIJAVE:
Prosimo vas, da nas o udeležbi na posvetu obvestite do 3.5.2017. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 73 00 060. Odjave izobraževanja so možne do 3.5.2017, v nasprotnem primeru bomo kotizacijo zaračunali v celoti.
Prijavite se preko spletne strani.

 

Organizator: OOZ Sežana

Potrebujete pomoč?

Tu smo!


4+1=

*Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate s Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rezervacije