si

Hiša Krasna

TripAdvisor ocena popotnikov

Hiša Krasna, v srcu Krasa, ponuja gostom vrhunsko restavracijo in izjemno prostorne in svetle sobe za udoben in sproščujoč oddih.
Restavracija Hiše Krasna, podobno kot njeni lastniki, družina Škibin, združuje tradicionalne sestavine Krasa z divjimi okusi Istre. Chef Aleš Širca, svoje gurmanske kreacije pripravlja po načelu moderno in domače. Domačim kraškim sestavinam vdihne moderno noto in dušo Istre in tako tradicionalno jed spremeni v preplet dveh pokrajin in novo doživetje, ki vas ne bo pustilo ravnodušne. Izbira sestavin je vedno lokalna, sezonska in bio iz domačega vrta, kreiranje krožnikov pa moderno in daleč od tradicionalnega. Restavracija je za svoje kreativne in  okusne krožnike prejela eno najprestižnejših nagrad v kulinaričnem svetu, Michelin Plate Award 2020 in tako Hišo Krasno postavila na svetovni kulinarični zemljevid.

Vrsta ponudbe

  • Večeri vrhunske kulinarike
    Vključuje: vrhunsko kulinarično razvajanje s petimi hodi. Meni se lahko spreminja, saj so jedi pripravljene izključno iz lokalnih in sezonskih sestavin.
    Za več informacij o ponudbi kontaktirajte ponudnika.
    Cena: 50 € / osebo

Odpiralni čas

Vsak dan po dogovoru. 

Obvezna je predhodna najava pri ponudniku.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se