si

Gostilna Mahorčič

TripAdvisor ocena popotnikov

V eni najboljših restavracij Slovenije, kjer po izvirni kulinariki slovi že četrta generacije družine Mahorčič, boste očarani nad kraškimi in brkinskimi jedmi v sodobni interpretaciji. Dobrodošli pri eni najboljših slovenskih kuharskih mojstric Kseniji Mahorčič, ki vam bo osebno predstavila 5 hodni meni. 

Mednarodno priznana chefinja Ksenija in gostitelj Martin sta gostilno Mahorčič v Rodiku pripeljala v prestižno združenje JRE - Jeunes Restaurateurs d'Europe. Njuna filozofija je ohraniti pristne okuse lokalnih sestavin in jim vdahniti kreativni pečat chefinje. Ksenija Mahorčič je bila med le 10 nominiranci za prestižno JRE nagrado »Heritage award 2017«, kulinarični vodnik Gault&Millau Slovenija pa ji je podelil 3 kape in nagrado Best Pastry Chef 2020 ter zapisal, da je Ksenija nekaj najbolj genialnega, kar se je zgodilo slovenski kulinariki. 

Vrsta ponudbe

  • Večeri vrhunske kulinarike
    Vključuje: vrhunsko kulinarično razvajanje s petimi hodi. Meni se lahko spreminja, saj so jedi pripravljene izključno iz lokalnih in sezonskih sestavin. Za več informacij o ponudbi kontaktirajte ponudnika.
    Cena: 50 € / osebo 

Odpiralni čas

Vsak dan po dogovoru. 

Obvezna je predhodna najava pri ponudniku.

Ostala ponudba, ki bi vas morda zanimala

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se